BA disaran.. Menggunakan servis MAYBANK2U.COM !!!!

Barisan Alternatif disaran supaya...melangkah setapak lagi!! dan menyarankan semua ahlinya mendaftar dengan www.Maybank2u.com.my... tapi akaun barisan alternatif juga harus ditukar kepada sistem maybank2u ini....

kita mesti berkempen untuk penggunaan sistem ini!!! kerana kebanyakan daripada ahli barisan alternatif..pengguna terbesar internet!!! jadimudahlah sebarang pindahan wang dibuat!! kalau dulu kita perlu ke Bank atau ke mesin ATM..sekarang kita boleh menderma hanya dari rumah !! memang mudah!!

bayangkan..kalau perjalanan ke Bank sahaja sudah memakan Kos..dan ada juga antara kita memang malas beratur!!maka sistem ini akan membuatkan kewangan Kita lebih efisen!! kempen penggunaan MAYBANK2u kepada penyokong alternatif harus dibuat sekarang!!! kempen ini harus dibuat semasa ceramah dan didalam media Pembangkang!! Saya percaya.. banyak daripada ahli perniagaan dan orang ramai mahu menderma..tetapi malas untur beratur dan keluar ke bank!! jadi..setelah penerangan dan risalah disebar maka... INSYAAALAH!! barisan alternatif akan senang senang mendapat dana dari RAKYAT!!! terutama dana bagi pilihanraya kecil seperti Likas!!!


lawatilah www.maybank2u.com.my

REFORMASI!!!!
REFORMASI!!!!
REFORMASI!!!!


reformis muda