Kenyataan Rasmi - Kepada semua pengirim E-MAIL yang menghentam PSARAFHQ.

Semalam 1/6/2001 dan 2/6/2001 - PSARAFHQ teruk diserang dan diperlekeh oleh rakan-rakan pro-reformasi serta penyokong UMCINO@BN kerana dituduh menyebarkarkan berita palsu mengatakan DAIM LETAK JAWATAN DALAM KERAJAAN UMCINO@BN …..????

Lebih 500,000 e-mail yang kami terima mengenai isu DAIM …. Tetapi hari ini … RAJA PEMBOHONG MALAYSIA MAHATHIR@MAHAFIRAUN akhirnya terpaksa mengaku bahawa DAIM LETAK JAWATAN. Kami memohon maaf jika kenyataan kami telah menyinggung para pendokong BA serta rakan-rakan REFORMIS … bagi puak-puak UMCINO@BN … TERIMALAH HAKIKAT SEBENARNYA BAHAWA DAIM TAHU DIA SENDIRI TELAH DILIWAT OLEH MAHATHIR@MAHAFIRAUN UNTUK TERUS BERKUASA DI MALAYSIA….???

Kami juga bertanggung-jawap 100% atas dua kenyataan kami pada 1/6/2001 serta 2/6/2001 … kerana sumber yang kami terima adalah sahih serta benar …. Unit kami tidak akan menyebarkan berita palsu dalam isu Negara….??? Diharap para pengirim e-mail dari mana jua jangan cepat melatah apabila menerima sebarang berita sensasi atau panas ….. kami akan bertindak professional bukannya seperti wartawan TV ¾ atau UTUSAN MELOYA dan BERITA HAIRAN.

Untuk makluman SEMUA … PAK LAH kini merancang sesuatu untuk menyingkirkan Mahathir@Mahafiraun …. ????

Kita tunggu perkembangan lanjut ……????? PSARAFHQ - 2/6/2001 - 5.00 pm. REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL