JIHAD DAN REFORMASI HARI INI (6/3/2001)

HARI INI PENGORBANAN SERTA JIHAD ANDA DITUNTUT SEMPENA IDUL ADHA 1421

JIHAD DAN REFORMASI 6/3/2001
(HARI RAYA KORBAN YANG BERMAKNA BUAT RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA)

1. 8.00 PAGI BERKUMPUL DEPAN PUSAT ISLAM, K.LUMPUR DAN SOLAT IDUL ADHA
SELEPAS SOLAT IDUL ADHA KITA BERARAK KE BALAI POLIS DANGWAI, JALAN STADIUM...ARAHAN LANJUT AKAN DIBERIKAN OLEH PARA PIMPINAN PEMUDA DAN HARD-CORE REFORMIS DI MASJID NEGARA.

2. KEPADA YANG TIDAK DAPAT HADIR DI K.LUMPUR , SILA GEMBELINGKAN TENAGA REFORMIS DISELURUH MASJID-MASJID DAN SURAU-SURAU DI MALAYSIA .. SELESAI SEHAJA SOLAT DAN KHUTBAH IDUL ADHA (KALAU BOLEH KHATIB KHUTBAH DAPAT MEMBERIKAN KHUTBAH PENGORBANAN ORANG ISLAM SERTA SUNTIKAN JIHAD KEPADA JAMAAH )KITA SEMUA BERKUMPUL DIHADAPAN MASJID ATAU SURAU LANCARKAN GERAKAN REFORMASI RAKYAT MENUNTUT KERAJAAN UMNO@BN DI TUMBANGKAN SERTA SELURUH TAHANAN POLITIK DAN MANGSA KEZALIMAN REGIM MAHATHIR DIBEBASKAN DENGAN SEGERA. SILA IKUT ARAHAN PARA REFORMIS ATAU PIMPINAN BA DITEMPAT ANDA.

3. 8.30 MALAM INI DIHADAPAN BALAI POLIS DANGWANGI, JALAN STADIUM AKAN DIADAKAN PERHIMPUNAN MENUNTUT SDR.EZAM DIBEBASKAN JIKA PERHIMPUNAN PADA PAGI INI GAGAL, KITA MAHU PIHAK KERAJAAN UMNO@BN DIBUBARKAN SERTA MAHATHIR@MAHAFIRAUN DAN JUAK-JUAKNYA DIAMBIL TINDAKAN DENGAN SEGERA... KERANA LEBIH DARI 100 REPORT SALAH LAKU DAN RASUAH TELAH DIBUAT DIBALAI-BALAI POLIS DISELURUH MALAYSIA DALAM TEMPOH 2 TAHUN INI TIDAK PERNAH DIBUKA KERTAS SIASATAN ATAU PENDAKWAAN OLEH PIHAK POLIS .. TETAPI PEMUDA UMNO@BN BUAT REPORT KET BALAI POLIS PASAL SDR.EZAM .. .TAK SAMPAI 2 JAM PIHAK POLIS DAH AMBIL TINDAKAN SERTA MENANGKAP SDR.EZAM UNTUK PENDAKWAAN. SILA IKUT ARAHAN REFORMIS DAN PIMPINAN BA DISANA NANTI.

KITA JUGA MAHU SEMUA RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA TERUS MENDESAK DENGAN APA CARA SEKALI PUN KERAJAAN UMNO@BN SERTA RAKAN-RAKAN YANG SAMA WAKTU DENGANYA DI HUMBAN TERUS KEDALAM LAUT DAN MELANTIK KERAJAAN YANG BARU DALAM PEMERINTAHAN MALAYSIA.

PSARAFQ -- 6.30 PAGI (6/3/2001|)
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADILREFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADILREFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL