MAHATHIR@MAHAFIRAUN  ADALAH DALANG UTAMA KEHANCURAN MALAYSIA

1) FAC telah berjaya membongkar perbuatan buruk seorang Perdana Menteri pujaan pengampu dan juak-juak UMNO@BN ….. seorang Perdana Menteri menjadi dalang dan pegedar VCD haram yang memburukan serta memfitnah DSAI dalam isu liwat … dan Mahathir@Mahafiraun telah membekalkanya kepada Ketua Bahagian UMNO@BN dalam pertemuan di Putra Jaya. Dalam bulan Mac ini juga semua cawangan UMNO@BN  mengadakan mesyuarat agungnya … dan masih menjadi tanda-tanya kenapa VCD haram fitnah ni masih terus diedarkan dalam mesyuarat cawangan pula…??? Apakah orang UMNO@BN diperingkat cawanganpun mahu dihidangkan dengan VCD fitnah ini ….???? Walaupun Ketua Bahagian UMNO@BN … mejoritinya meras meluat dan jijik dengan perbuatan buruk Mahathir@Mahafiraun ini ….???? \ Dan apakah ini memang sikap tak bertelor Ketua Bahagian UMNO@BN …. Pandai cakap dibelakang Mahathir@Mahafiraun aje .. tapi bila berhadapan dengan perkara yang sebenarnya … mereka jadi kecut perut sehinggakan terkencing dalam seluar apabila disergah oleh Mahathir@Mahafiraun .

2) Sempena dengan mesyuarat agung cawangan UMNO@BN pada bulan Mac ini juga …. Satu tamparan hebat telah berlaku kepada Ketua cawangan atau Perasmi majlis …..???? jika ada ketua cawangan atau perasmi majlis dalam ucapanya mengutuk DSAI dan memuji Mahathir@Mahafiraun … mereka ini akan di boo dan di sorak oleh ahli-ahli UMNO@BN yang hadir dalam mesyuarat tersebut …. Dan telah menjadi satu catitan sejarah dalam pembentang usul …. Lebih 70% cawangan yang telah bermesyuarat mencadangkan Mahathir@Mahafiraun meletakan jawatan dengan segara … kerana Mahathir@Mahafiraun adalah punca utama musnahnya perpaduan dalam UMNO@BN …. Dan Mahathir@Mahafiraun juga menjadi punca kemerosotan ekonomi negara ….???? Apa dah jadi kawan….. ahli UMNO@BN diperingkat cawanganpun sudah meluat dan tidak memberikan kepercayaan kepada Presiden Tua UMNO@BN ni … mereka kata Mahathir@Mahafiraun ini adalah penipu dan pembohong besar serta perosak bangsa Melayu.

3) Ezam ditahan kerana Mahathir@Mahafiraun tahu …. Ia kini tersepit celah kangkang Sdr.Ezam …??? Ingatkan DSAI dalam penjara… boleh raya sakan .. .tapi Ezam lebih mengancam kedudukanya…..??? atas apa alasan yang diberikan oleh Menteri Dalam Negari serta pihak Polis .. rakyat marhaen percaya penahanan Ezam adalah agenda politik kotor Mahathir@Mahafiraun …walau berjuta alas an diberikan .. .rakyat marhaen yakin…segala perbuatan UMNO@BN serta juak-juaknya adalah konspirasi politik yang amat kotor di abad ke 21 ini.

4) Sehingga hari ini Ezam masih ditahan dalam lokap….. tapi pada 10/3/2001 di mahkamah… Ezam menyatakan…walaupun ia ditahan bertahun sekalipun .. ia tetap mempertahankan dasar serta niat ikhlasnya menyelamatkan rakyat marhaen yang di zalimi serta di perbodohkan oleh regim zalim Mahathir@Mahafiraun ……???? Semangat inilah yang amat menakutkan Mahathir@Mahafiraun ….. !!!!!! Harapan Mahathir@Mahafiraun .. jika Ezam terus ditahan .. .gerakan reformasi akan mati …….??? Piiiraaahhh…… satu Ezam masuk kedalam penjara… beribu Ezam diluar ini akan meneruskan agenda Reformasi ….. telah lupakah Mahathir@Mahafiraun … satu Anwar masuk penjara … beribu Anwar diluar melaksanakan agenda Reformasi …. Pejam celik… pejam celik … hari ini telah hampir 3 tahun gerakan Reformasi bertapak di Malaysia … tidak kendur .. malahan bertambah hangat serta membakar jiwa anak bangsa serta rakyat marhaen .. lagi ditekan lagi kuat rakyat bangkit.

5) Kini sandiwara terbaharu Mahathir@Mahafiraun .. setelah gagal .. isu Suqui, Tragedi Sauk, Trgedi Guar Cempedak, Isu mengulingkan Kerajaan, Isu Perpaduan Melayu …. Hari ini tindakan desperado Mahathir@Mahafiraun makin terserlah kebodohan serta kezalimanya …??? Penduduk Kg.Medan Petaling Jaya menjadi mangsanya…??? Kata media 6 orang telah mati .. dan 40 masih cedera lagi .. lebih 100 orang ditahan reman….???? Tapi perkara yang sebenarnya cuba ditutup oleh Polis serta Kementerian Dalam Negeri……???? Kenapa ada mayat di terbangkan ke India … kenapa orang Melayu sehaja ditahan …. Kenapa pula fakta kes diselindungkan….???? Apapun alasan dan cara digunakan oleh Mahathir@Mahafiraun untuk menutup pekungnya ….. tapi rakyat marhaen lebih bijak menilai serta membuat keputusan ke atas Tragedi Kg. Medan ini….!!!! Hanya satu jawapanya … tangkap dan dakwa Mahathir@Mahafiraun dimahkamah, akan terbongkarlah segala rahsia disebalik segala masalah Kg.Medan serta kes-kes yang terdahulu…..!!!!! tidak ada jalan penyelesaian selain daripada itu….????

" Rakyat Yang Di Jajah Oleh UMNO@BN " - 13/3/2001 REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADILREFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL