ATM ANDA BOLEH!

Assalamualaikum webmaster mindarakyat. (Waalaikumsallam...~webmaster)

Saya telah pun membaca, menganalisis dengan mendalam tulisan Pencinta Negara bertajuk ANGGOTA ATM ZAMAN INI KURANG SEMANGAT PEWIRANYA. saya secara peribadi, pada dasarnya amat bersetuju dengan kekecewaan dan kekesalan Pencinta Negara terhadap sikap ATM sejak kebelakangan ini seperti telah hilang jati negara dan semangat juang untuk membela negara (di mana di dalam negara tersebut terdiri dari rakyat yang tertindas dari segi mental, fizikal dan rohani) yang kini dilanda wabak penyakit yang lebih dahsyat dan lebih berbahaya dari anasir komunis. Apa yang dapat saya perhatikan pihak ATM semacam menganggap negara kita yang tercinta ini tidak berlaku apa-apa, aman, damai dan sejahtera sahaja.

Namun, jika kita melihat konsep ATM di dalam mempertahankan negara bukanlah sekadar melindungi negara dari ancaman musuh dari luar negara sahaja yang berupa anasir berbentuk manusia, peralatan dan propaganda semata-mata tetapi lebih dari itu. Ia turut menjurus di dalam menjaga kesejahteraan rakyat dari dizalimi dalam bentuk Mental, Fizikal and Rohani oleh sesiapa jua baik sesama rakyat atau pemimpin mereka. Kita amat memahami bahawa pihak ATM sentiasa memantau apa sahaja kejadian yang berlaku bukan sahaja sejak peristiwa penahanan DSAI tetapi juga kejadian sejak kemerdekaan lagi. Kita berharap pemantauan pihak ATM bukan tinggal pemantauan sahaja tanpa sebarang tindakan yang dapat melindungi rakyat. Kami sebagai rakyat Malaysia amat sayang dan cinta akan bumi tanah lahir kami. KITA TIDAK MAHU BUMI MALAYSIA INI DIPERKOSA, DILACUR, DILIWAT OLEH SATU KAUM JAHILIYAH YANG TIDAK TAKUT PADA ALLAH S.W.T DAN MENGHINA NABI MUHAMMAD S.A.W KEKASIH ALLAH YANG MULIA IAITU AGAMA YANG DIWARISKAN KEPADA KITA OLEH IBUBAPA DAN DATUK-NENEK KITA.

Wahai ATM, kami bangun berjuang menentang kezaliman pihak pemerintah yang durjana sekadar tulang empat kerat dan laungan keramat ALLAHU AKHBAR dan RE_FO_MA_SI, dari anugerah ALLAH. Selagi ada daya dan upaya serta kekuatan MARUAH kami akan terus berjuang kerana ia kini telah menjadi satu tanggungjawab dan kewajiban, malahan ia  satu amanah dari generasi yang akan datang yang ingin hidup aman dan damai. Kami tidak mahu dicaci dan dikata sinis oleh generasi akan datang bahawa kita adalah warisan bangsa BACUL dan BANGSAT seperti bangsa pendatang! Biar pun kami mati di jalanan kami tetap berbangga dan berpuas hati kerana kami telah menjalankan tanggungjawab kami, biar pun tanpa senjata ditangan. Tetapi ingat senjata kami tercatat dalam AL QURAN yang suci itu DOA. ALLAH pasti membantu mereka yang dizalimi. Sejarah telah mencatatkan tidak ada satu kerajaan pun dapat bertahan selama-lamanya di dalam menghadapi arus kebangkitan RAKYAT MARHAEN. Wahai ATM, mainkan peranan mu sebaik mungkin kerana Jasad dan Roh anda masih SUCI DAN BERMARUAH.

Tidak seperti kawan mu yang BACUL dan CELAKA seperti PDrM ( POLIS DI ROGOL MAHATHIR) itulah istilah yang amat sesuai dengan PDrM sekarang. Satu Organisasi yang BANGSAT, BACUL, CELAKA, HAMPRAQ, ANJING KERA-jaan, Penjilat TAHI Mahathir secara tidak langsung menjilat tahi anak Mahathir MIRZAN, MOKHRIZ, orang MCA, MIC. Wang pendapatan bulanan inilah yang diberi kepada isteri dan anak-anak untuk membesar! PDrM telah melanggari sumpah setia mereka yang dijunjung setiap hari iaitu yang tercatat pada topi mereka nama ALLAH dan RASULULLAH. Adalah lebih baik di GANTI sahaja dengan slogan baru iaitu "Polis Baru(A) Mahathir" lebih sesuai. Bila Barisan Alternatif membentuk kerajaan gunakan kembali sumpah asal itu.

Wahai ATM, lihatlah permainan mereka hari ini, pelbagai perkara yang amat sensitif ditiupkan oleh mereka iaitu api permusuhan kaum. Tanpa mengira nyawa rakyat yang tidak berdosa untuk survival politik mereka yang semakin hari semakin hilang upaya seperti ketuanya KERANA liang lahat sedang menunggunya untuk mematahkan tulang rusuknya. Ini amat berbahaya bukan sahaja kepada rakyat tetapi juga MARUAH NEGARA iaitu JATI NEGARA yang kini dipandang rendah oleh masyarakat dunia (DUNIA SEDANG MELIHAT KITA SEBAGAI NEGARA ISLAM CONTOH!). Oleh kerana angkara Mahathir ini telah banyak syarikat asing keluar dari Malaysia... Nestle, Syarikat penerbangan Jepun, Australia, British and German dan sedikit hari lagi akan terdengar syarikat lain pula, tunggu dan lihatlah... Lihatlah indeks saham setiap hari kian turut merudum KEMBALI. Mereka telah hilang keyakinan dengan tukang karut dari "WIRA DUNIA KETIGA" dan mereka telah membawa keluar wang mereka dari bumi bertuah ini, bimbang wang mereka disapu oleh penyamun hanpraq ini.

Sebagai kesimpulannya, kami sebagai rakyat marhaen akan terus berjuang sehingga negara ini bebas dari kedurjanaan bangsa yang bangsat lagi hina. Sesungguhnya ALLAH sedang melihat ikhtiar manusia dalam menghadapi satu malapetaka yang dibawa oleh syaitan berupa seorang manusia bernama Mahathir. Sesungguhnya menangislah si ayah dari pusaranya melihatkan anaknya menjadi wakil syaitan dari seperti yang tercatat di dalam AL QURAN. Setiap hari ayahnya dipukul dan dipalu oleh malaikat Zabaniyah. Tunggulah Mahathir, akan tiba giliran anda akan disiksa oleh malaikat seumpama seksaan ke atas ayah anda. Tiada guna anda menziarahi pusara ayah anda kerana ia tidak ingin melihat anda dan tidak mengaku anda sebagai anaknya kerana anda amat zalim kepada manusia dan agama serta nama anda tersenarai sebagai ahli neraka bersama Firaun sebagai jiran anda. Sesungguhnya ALLAH maha penerima TAUBAT.

Kepada ATM andalah benteng negara yang kami cintai ini. Kami tahu anda pasti bersama kami. Lihatlah di Teluk Kemang. Tahniah ATM.