POLIS (PDrM) HILANG WIBAWA!

Assalamualaikum mindarakyat, (...Alaikumsallam~webmaster)

Kali ini ana hendak menulis mengenai PDrM (POLIS Di ROGOL MAHATHIR) dengan sumpah setianya yang baru "POLIS BARU(A)Mahathir", sejak kebelakangan ini telah MARUAH dan HARGA DIRI mungin senilai Najis "MahaTAHI" yang kini berciciran pula di Kg. MEDAN. Najis yang amat busuk lebih busuk dari bangkai BABIII! yang dibunuh di Bukit Pelanduk oleh ATM (Wahai Panglima ATM, adakah ini sahaja tanggungjawab dan peranan anda dalam melindungi negara yang tercinta ini, MahaTAHI telah menghina dan mejatuh-aigkan peranan murni anda selama ini. Mungkin agaknya MahaTAHI berkata ATM tak kerja makan gaji buta lebih baik pergi bunuh BABIII!). Bagaimana PDrM hendak tutup kerana kawasan itu tidak ada perkhidmatan INDAH WATER dan WATER CANNON jadi ia merebak dengan cepat.

"PDrM"..ehem,ehem.... Kenapa anda marah bila RAKYAT MARHAEN TIDAK PERCAYA sedikit pun maklumat yang anda maklum dan war-warkan ke seluruh alam buana, mungkin orang bunian pun gelak dengan maklumat yang anda beri tempohari Kerana mereka "TELUS..."

"PDrM"... Siapakah puncanya yang menyebabkan segala maklumat yang anda beri kini tidak mudah di terima pakai dan dipercayai? Siapakah yang memulakannya? Anda suruhlah ANJING BACUL YANG AIR LIURNYA pembawa penyakit durjana (SB/SYAITAN BUTA) siasat... Adakah salah RAKYAT atau Salah Anda? Anda jawab sendiri. Begitulah HINAnya perkhidmatan anda dimata RAKYAT MARHAEN yang bermaruah. Apabila anda dengan pakaian seragam yang kemas berjalan di kota, cuba lihat mata yang memandang kearah anda...mereka memandang sinis.

"PDrM"..ehem,ehem...., Baca ini dan ingat... Ketidakpercayaan RAKYAT MARHAEN bermula semenjak sokongan memBABI-BUTA anda kepada regime MahaTAHI semasa mahaTAHI menjatuhkan DSAI tanpa bukti yang jelas! kenapa anda amat keterlaluan dalam memberi sokongan kepada seorang PEMIMPIN yang telah jelas tindak-tanduknya melampaui bidang kuasanya! ANDA BUTA PERUTKE..Atau ANDA tergolong dalam golongan SYAITAN BUTA!

"PDrm"...Rentatan dari peristiwa itu, keyakinan dan kepercayaan rakyat kepada anda telah hilang sama sekali. Nah, kini anda menganggap rakyat yang membuat DEMONTRASI sebagai MUSUH! (TIADA MUSUH CARI MUSUH -Ganti- TEPAT, CEKAP DAN BETUL). Tidak cukup dengan itu makcik, pakcik, kanak-kanak, apek, nyonya, di kampung pun anda hendak jadikan musuh... Anda sembur mereka dengan air kimia, apa ni, ALLAH redha ke perbuatan anda. Mungkin anda termasuk orang yang taat pada suruhan ALLAH sebab itu hati anda penuh dengan dendam kesumat dan Hasad dengki. Cuba anda fikir masak-masak apa yang anda lakukan kepada mereka. Sedarlah sesungguhnya perbuatan anda sememangnya termasuk perbuatan yang sukar untuk diMAAFkan.

"PDrm"... Inilah akibatnya kalau selalu berbohong. Bagi kami walaupun anda bercakap benar tetapi kami kena siasat dan kaji dahulu. Tidaklah seperti (SB/SYAITAN BUTA) yang suka menjilat NAJIS mahaTAHI! Anda ini senasib dengan kisah "Budak Gembala Kambing dengan Serigala". Sebab itu kata orang dahulu sebelum melakukan sesuatu fikir dahulu baik buruknya dibelakang hari. Sekarang anda rasakan akibat dari perbuatan anda sendiri. Sebenarnya, kami cuba, cuba, dan cuba terima laporan anda tetapi PAYAHHHHH... Kalau budak yang suka berbohong kita boleh rotan tetapi ini PDrm takan hendak dirotan.

"PDrM"..ehem,ehem...., Bagaimana dengan aduan-aduan Saudara EZAM mengenai salah laku MahaTAHI (SI PENCACAI TAHI Mahligai airmata rakyat), DAIM (SI PELAYAN PELACUR), dan KRONI-KRONI mereka, sehingga kini masih tiada perkembangan dan tindakan susulan. Amat malang Malaysia mempunyai Anggota PDrM yang LEMAH dan BANGSAT. Macam mana kami hendak percaya dengan anda, kerana anda membuat siasatan yang berpilih-pilih. "keropok lekor" anda tangkap dan hukum tetapi, MahaJerung kau takut. Kalau anda TAKUT and BACUL sangat, ajak budak-budak RE_FO_MA_SI pergi tangkap,habis cerita. Mereka ini tangkap guna tangan dan serkop mahaJERUNG dengan kaln rantang sahaja tidak macam anda PDrM ada senjata tapi penakut. Ada senjata kalau salah guna dan penakut serta bacul tiada maknanya. Baik jadi Auwwww...! Datuk Hishammuddin jangan perasan pulakkk... Anda tidak layak untuk membawa artikal ini kerana anda LEMAH dan LEMBUT. Eloklah Datuk ujudkan Laman web <LEMBUT.Com.my.auw...> pasti ramai pelayar yang sejiwa dan selembut Datuk.

"PDrM"..ehem,ehem...., Selamilah hati rakyat MARHAEN, mereka sebenarnya memerlukan anda di dalam menangani segala permasalahan di dalam negara  yang tercintai ini. Kuasa dan peraturan ditangan anda, guna dan amalkanlah untuk kesejahteraan RAKYAT MARHAEN. Kembalikanlah MARUAH anda. Ia masih belum terlambat, sekiranya anda bertindak benar seperti slogan yang asal pasti "PDrM"..ehem,ehem...., akan kembali diHORMATI! Sebab percayakan andalah Saudara EZAM membuat lapuran salah laku MahaTAHI di jabatan anda.

"PDrM"..ehem,ehem...., Kalau anda takut menahan MahaTAHI, ajak KAMI RAKYAT MARHAEN ramai-rami ke PUTRAJAYA kita soal-siasat si MAMAK KITTUL ni. Jangan takut kami berada di belakang anda. Kita bawa JALA, RAWAN, SAUK (buka peristiwa SAUK tu) dan tangkap.

POLIS DIRAJA MALAYSIA penghapus KEZALIMAN DAN RASUAH!